tiistai 1. syyskuuta 2009

Syksy.

Nyt on jo Syyskuu, joten siis on myös syksy.
Tai no.Ei sitä oikeen voi noin vaan päättää millon syksy alkaa, mutta se tuntuu nyt jo hieman syksyltä.Tykkään kyllä tästä vaihtumisajasta.Välillä satelee vettä ja on kylmä, mutta sitten välillä on kuitenkin lämmin ja aurinkokin paistaa eikä silloin tarvitse kannella koiran mukana pyyhettä jolla kuivata jalat sisälle mennessä.

Tuossa vähän aikaa sitten ilmassa tuoksui kypsä vilja.Nyt se onkin jo sitten puitu.Sateesta ei enää jää sellaista ihanaa raikasta tuoksua vaan sade vaan sataa ja on märkää.Mukavaa kuitenkin on että yöt pimenevät vaikka päivä lyheneekin.Odotan kyllä jo sitä hetkeä kun ilmasta voi haistaa talven ja lumen tulon.Hieman pelottaa, että iskee taas masennus mutta en anna sen nyt vaivata.

Kerta minä en niin tykkää syksystä, lähdenkin jatkamaan kesää.Ensi yönä starttaa auto Helsinki-Vantaalle ja sieltä lähtee lento Kreikkaan Zakintokselle.Viikko auringossa ja lomalla.Ihanaa.Tätä minä nyt kaipaan todellakin.Lomaa ilman minkäänlaisia velvollisuuksia.En ole suunnitellut lomalle mitään, sillä haluan vaan levätä ja loikoilla auringossa.Viikon päästä sitten takaisin Suomeen.Ei pidä ajatella vielä sinne asti.

Lomasta pitää nyt vaan nauttia.Hyvää ruokaa ja hyvä,ihana ja lämmin sää.Olen jo aivan loma fiiliksissä.

1 kommentti:

Mia kirjoitti...

Jejee!! Lomalle. Se tässä itse kutakin kolkuttelee ja odottelee tuo loma ;) No, ehkä mun jotain töitäkin tulee siellä tehdä ^^

Hyvää matkaa lämpöön! <3