perjantai 3. joulukuuta 2010

Löytöjä ja aaseja.

Löysin juuri ehkä maailman ihanimman mailin tuolta työsäpon uumenista.Se on lähetetty lokakuussa 2009 ja lähettäjänä on Anna.Oma rakas ystäväni Anna.Voi että.

No Annaa on nyt sitten ikävä.Ei voi mitään. Ehkä seuraavalla Savon reissulla käyn taas siellä, riippuen lähteekö Anna Soankyllään jouluksi. No ehkä se selviää.

No tuo otsikon aasi ei kyllä liity mitenkään Annaan.Toivottavasti.

Tein tänään, tai siis suunnittelin tänään hartautta sunnuntaiksi aasista. Aasihan on hyvinkin raamatullinen eläin. Ja hienon kehyksen olenkin kehitellyt hartaudelle, mutta kai se sunnuntaina sitten muokkautuu viimeisiin uomiinsa niin että sillä on joku järkevä ja lapsen ymmärrettävä loppukin. Ja pitäisihän siihen kehitellä varmaan joku rukouskin. No onneksi tapahtuma alkaa sunnuntaina vasta iltapäivällä niin aamupäivällä on hyvää aikaa pohtia hartautta, sillä huomenna on vapaapäivä enkä ajatellut uhrata ajatustakaan töille. Paitsi jos tulee hyvinkin tylsä hetki niin ehkä sitten. Tai sitten siinä vaiheessa kun ei meinaa uni tulla ihan vaan siksi kun hartaus ressaa. Tiedä sitten sitä.

Voihan aasi. Tiesittekö muuten että aasista puhutaan ristinkantajana.Sillä on nimittäin ristin kuva selässä.

Mutta se nyt taas tästä. Joskus taas lisää.

Niin. Pitää täälläkin hieman hehkuttaa ettei ensi tiistaihin ole enää pitkä aika...

Ei kommentteja: