tiistai 7. syyskuuta 2010

Ärrinmurrin!

Onpa taas hieman masentava päivä ja päätinkin siksi kirjoittaa tänne myös masentavan tekstin.Eli siis valitan kaikesta.

1.Ostin tänään 4 kappaletta ruuveja.Ne maksoivat huikeat 15 senttiä.No hyvät on ruuvit, mutta ne on hieman liian pitkiä kun en oikein jaksa ruuvata niitä käsipelillä seinään.
2.Mörön takapuoli.On se oikeesti aika *ittumaista asua tälleen keskellä ei mitään, kun kaikkialle on vähintään 45 km matkaa.
3.Aamunavaus.Huomenna on aamunavaus, jonka sain äsken suunniteltavakseni ja sen kyllä suunnittelinkin.Olisin halunnu hieman enemmän valmistautua.
4.Liikkumattomuus.Kun en oo kunnolla käyny lenkillä koko kesänä niin nyt on sitten koko ajan penikat kipeenä kävelemisestä.Koira on kyllä <3
5.Mokkula.Toimii kun haluaa toimia.
6.Raha.Siitä on aina puutetta ja se aiheuttaa vaan hankaluuksia.
7.Miehettömyys.Kuka nyt laittaa mun hyllyt seinille tai vaihtaa talvirenkaat?
8.Asunnossani on yläkaapit ihan liian korkealla.Kaksi ylintä hyllyä taitaa jäädä taas kerran tyhjiksi kun en jaksa mitään sinne laittaa kun en yletä niitä sieltä helposti ottaa pois.
9.Ihmisten saamattomuus.Mikään ei ole raivostuttavampaa kun ihmiset joidenka pitäisi jotain tehdä mutta ei saa sitä tehtyä.Varsinkin silloin jos se niiden tekeminen koskettaa toista ihmistä (lue:minua) niin pitäisi hieman miettiä mikä on tilanteessa parhaaksi.Ja joskus asiat on vaan parempi sylkästä pihalle kun aiheuttaa bipolaarihäiriöitä toiselle.
10.Asioiden kaunistelu.Ei ne asiat kaartelemalla kauniimmiksi muutu.Tässä vähän sama kun edellisessä.Loppujen lopuksi se sattuu enemmän."Vika ei missään nimessä ole sussa..." - Haista v****!
11.Kalenteri.Inhottaa kun pitäisi tietää jo vapaapäivät eikä edes kaikki työtehtävät ole tiedossa.
12.Ärsyttää kun kaikki aina vaan ärsyttää.Voisko joskus käydä jotain yltiöpositiivista ja ihanaa?

Eiköhän tämä tässä.Palaillaan.

Ei kommentteja: